Date de contact Scrie-ne
Comandă prin telefon
022 027-000
Programul de lucru

Lu — Vi: 8:00 — 19:30
Sâ: 8:00 — 18: 00, Du: 9:00 — 17:00

 
Comandă online
Coșul meu0

Suma comenzii: 000 lei

Despre magazinul online

Magazinul online SUPRATEN oferă clienţilor o gamă extrem de variată de materiale şi echipamente pentru efectuarea lucrărilor de construcţie, reparaţie şi finisaj. Aici veţi găsi peste 50 mii de articole la preţuri atractive. Ţinem la reputaţia noastră, de aceea comercializăm doar produse de calitate ale celor mai renumiţi producători şi oferim cupoane de garanţie pentru ele. În magazinul online sunt expuse mărfurile companiei SUPRATEN, precum şi ale celor mai importanţi producători din Germania, Franța, Italia, Spania, Polonia, Rusia, România, Ucraina, etc.

Comoditate în căutare

Datorită catalogului bine structurat şi a sistemului de căutare bine pus la punct, este foarte simplu să vă orientaţi în asortimentul mare de produse. Puteţi căuta marfa dorită în subdiviziunile catalogului sau să introduceţi denumirea acesteia în fereastra de căutare, iar sistemul vă va oferi, imediat, produsele care corespund solicitării Dvs. De asemenea, puteţi folosi sistemul de filtre ce permit alegerea produsului în funcţie de preţ și alte caracteristici.

Deservire impecabilă

Magazinul online SUPRATEN lucrează în regim non-stop, de aceea puteţi efectua comenzi online în orice moment. Imediat ce operatorul va prelua comanda Dvs, vă va contacta pentru a concretiza ora de livrare.
Produsele din magazinul online pot fi comandate şi la numărul de telefon: 022 027-000.
Toate comenzile sunt prelucrate de luni până vineri – de la 8.00 până la 19.30, sâmbătă – de la 8.00 până la 18.00 şi duminică – zi liberă. Comenzile plasate duminică vor fi prelucrate luni, începând de la 8:00.

Nu vă faceţi griji în privinţa furnizării produselor – noi asigurăm livrări în orice colţ al oraşului. Faceţi cumpărături profitabile împreună cu magazinul online SUPRATEN!

Pentru orice informaţie suplimentară, apelaţi la numărul de telefon: 022 027-000.

x