Date de contact Scrie-ne
Comandă prin telefon
022 027-000
Programul de lucru

Lu — Vi: 8:00 — 19:30
Sâ: 8:00 — 18: 00, Du: 9:00 — 17:00

 
Comandă online
Coșul meu0

Suma comenzii: 000 lei

Cum comand online?

Alegerea produselor

În magazinul online SUPRATEN puteţi alege produsul dorit prin câteva metode:

Folosiţi sistemul de căutare: în fereastra de căutare introduceţi denumirea produsului de care sunteţi interesat, iar sistemul de căutare vă va oferi lista produselor care corespund criteriilor Dvs de căutare. De asemenea, sistemul de căutare vă va afişa şi rubrica unde puteţi găsi produsul.

Catalogul bine structurat al magazinului online, vă poate fi de un real folos în alegerea produsului dorit. Pentru aceasta, este suficient să alegeţi categoria de marfă care vă interesează, spre exemplu: Vopsele sau Gleturi. De asemenea, puteţi folosi filtrele ce permit setarea diapazonului de preţ şi a altor criterii importante pentru Dvs în alegerea produsului.

Perfectarea comenzii

Pentru a procura produsul ales, este necesar să-l adăugaţi în coşul de cumpărături. Acest lucru se poate realiza cu un simplu click pe sigla coşului din dreptul produsului, sau accesând pagina produsului propriu-zis şi selectând opţiunea Adaugă în coş. După alegerea produselor pe care doriţi să le procuraţi, purcedeţi la etapa de perfectare a comenzii. Dacă sunteţi utilizator nou al site-ului, va trebui să vă înregistraţi, procedură ce vă va lua nu mai mult de 2 minute. Dacă sunteţi deja client al magazinului online, trebuie să vă autentificaţi, folosind adresa electronică a Dvs şi parola.

Pentru orice informaţie suplimentară, apelaţi la numărul de telefon: 022 027-000.

x