Date de contact Scrie-ne
Comandă prin telefon
022 027-000
Programul de lucru

Lu — Vi: 8:00 — 19:30
Sâ: 8:00 — 18: 00, Du: 9:00 — 17:00

 
Comandă online
Coșul meu0

Suma comenzii: 000 lei

Școala de reparații

 • Materiale, unelte și accesorii BEOROL - alegerea ta corectă!
  Materiale, unelte și accesorii BEOROL - alegerea ta corectă!

  Dacă te-ai gândit să începi o renovare în casă sau apartament și nu cunoști ce unelte manuale sau accesorii mai bine să folosești? Atunci vino la SUPRATEN!

 • Jaluzele, rolete și draperii DELFA - alegerea ta corectă!
  Jaluzele, rolete și draperii DELFA - alegerea ta corectă!

  Astăzi continuăm să vorbim despre accesorii pentru ferestre, și anume, despre o alternativă tot mai populară draperiilor clasice: jaluzele și rolete. Varietatea de stiluri, materiale ...

 • Reparația ideală în camera copilului
  Reparația ideală în camera copilului

  Reparația în camera copilului este o investiție atât financiară, cât și emoțională. Călătorește împreună cu copilul tău în lumea lui imaginară și dă viață celor mai originale creații.

 • Tencuiala universală ORIZONT
  Tencuiala universală ORIZONT

  ORIZONT este un amestec de tencuială universală pe bază de ipsos recomandat pentru tencuirea manuală a tavanelor și pereților la interior...

 • Tencuiala pentru aplicarea mecanizata SVG-100
  Tencuiala pentru aplicarea mecanizata SVG-100

  SVG-100 - tencuială pe bază de ipsos cu aplicare mecanizată pentru lucrări la interior care asigură o productivitate mai înaltă în comparaţie cu cea manuală.

 • Школа ремонта SUPRATEN: Как правильно клеить обои?
  Школа ремонта SUPRATEN: Как правильно клеить обои?

  Обои один из самых популярных видов отделки для обустройства интерьера. Они очень просты в поклейке и не требующие много времени.
  Как выполнить этот процесс более правильно в этом поможем мы Вам!

 • Cum alegem corect o baterie de apă?
  Cum alegem corect o baterie de apă?

  S-a defectat bateria de apă? Ce e de făcut? Cel mai sigur e să-ți schimbi bateria veche pe una nouă.
  Compania SUPRATEN și partenerul european RUBINETA te ajută să faci o alegere corectă!

 • Sfaturi pentru alegerea parchetului laminat!
  Sfaturi pentru alegerea parchetului laminat!

  Alegerea parchetului laminat pare destul de simplu la prima vedere, dar în realitate trebuie să ţii cont de mai multe aspecte. Pentru a lua o decizie corectă - SUPRATEN vine în ajutorul tău!

 • Sfaturi pentru cum sa iti alegi mobila de baie!
  Sfaturi pentru cum sa iti alegi mobila de baie!

  Nu stii cum sa alegi cea mai buna si cea mai potrivita mobila de baie?, atunci acest articol este pentru tine.

 • Bec LED sau incandescent?
  Bec LED sau incandescent?

  Nu stii inca daca e bine sa-ti schimbi tehnologia de iluminat din casa sau apartament si cauti informatii despre eficienta economica a becurilor, atunci acest filmulet e pentru tine.

 • Sfaturi privind montarea treptelor clincher
  Sfaturi privind montarea treptelor clincher

  Treptele clincher de la Stroeher reprezintă un produs de cea mai înaltă calitate cu un aspect estetic atractiv, conferind prestanță și prestigiu oricărei case. Treptele sunt fabricate din argilă după o tehnologie specială, imprimându-le rezistență la uzură și la îngheț. Produsele clincher nu se fisurează la îngheț și la umiditate, emanând căldură și farmec pentru ai casei.

 • Gletul venețian
  Gletul venețian

  Imaginați-vă pe o clipă Italia din epoca Renașterii - pereți de marmură în castele, temple pictate iscusit... Măreții pictori și creatori italieni au lăsat urmașilor nu doar operele sale, dar și o tehnică incredibilă de creare a efectului de marmură pe pereți cu ajutorul tencuielilor venețiene.

 • Vopsea hidroizolantă FleksoDecor
  Vopsea hidroizolantă FleksoDecor

  Atunci când creăm design-ul locuinţei sau al oficiului, tindem spre individualizarea spaţiului, făcându-l nu doar confortabil şi frumos, dar şi cât se poate de sigur. Pentru a realiza acest lucru, alegem mobilă confortabilă, acoperiri de calitate pentru pardoseli dar, de cele mai dese ori, acordăm prea puţină atenţie materialelor pentru acoperirea pereţilor.

 • Alegerea mobilierului pentru bucătărie
  Alegerea mobilierului pentru bucătărie

  Astăzi, cei ce sunt în căutarea unui mobilier nou pentru bucătărie, vor rămâne uimiți de varietatea de modele, dimensiuni și culori, încât e foarte ușor să te încurci. SUPRATEN vă va ajuta să faceți alegerea corectă și vă va sfătuit la ce trebuie să atrageți atenția când alegeți mobilierul pentru bucătărie.

 • Secretele tehnologiei de montare a plăcilor ceramice
  Secretele tehnologiei de montare a plăcilor ceramice

  Mai devreme sau mai târziu o să vă ciocniți cu necesitatea de a face raparație în baie. Dar o simplă schimbare a lavoarului sau căzii de baie nu va fi suficient; va trebuie neapărat să schimbați și faianța. SUPRATEN o să vă îndrume, cum să montați faianța în baie nu mai rău decât un meșter cu experiență.

x