Date de contact Scrie-ne
Comandă prin telefon
022 027-000
Programul de lucru

Lu — Vi: 8:00 — 19:30
Sâ: 8:00 — 18: 00, Du: 9:00 — 17:00

 
Comandă online
Coșul meu0

Suma comenzii: 000 lei

Despre compania SUPRATEN

Compania SUPRATEN – este lider în producția de vopsele și amestecuri uscate pentru construcții din Republica Moldova. SUPRATEN produce mai mult de 125 tipuri de amestecuri uscate pe bază de ipsos și ciment, vopsele, grunduri, gleturi, adezivi și alte materiale de construcții. Dar gama de produse SUPRATEN este mult mai largă - compania produce usi de înaltă calitate acoperite cu furnir, ferestre și uși din PVC și mobilă. Produsele de calitate înaltă SUPRATEN sunt validate de certificatul sistemului de management al calității internațional ISO 9001:2015, certificatul de conformitate CE și Agrementul Tehnic European ETA.

Din istorie

Societatea pe acțiuni SUPRATEN a fost fondată în anul 1997. Atunci personalul companiei a constat din trei persoane, şi fabrica doar un singur tip de produs.

În prezent, fabricile SUPRATEN, echipate cu tehnologii germane de ultimă oră, produc anual, 10 000 tone de materiale de vopsit și 120 000 tone de amestecuri uscate. În cadrul companiei activează mai mult de 960 de angajați.

Tehnologiile germane

Vopselele si amestecurile uscate SUPRATEN sunt fabricate dupa tehnologie germana. La cererea SUPRATEN, colegii germani dezvolta formule pentru materiale, care apoi sunt testate în Germania. Toate materiile prime sunt importate din - Rusia, Ucraina, Germania, Elveția, Italia, România, Polonia și altele.

Parteneriatul de încredere

Parteneriatul de încredere SUPRATEN are o rețea de dealeri extinsa, care numără peste 490 de companii din toată Moldova și este întotdeauna gata să coopereze cu noi parteneri. Printre cei mai mari dealeri ai noștri se numara - Verix Grup SRL (or. Balti), Bomi Servis SRL (or. Drochia), Avan-Const SRL (or. Soroca), Ghiocel SRL (or. Calarasi), Liusi-Susanu II (or. Cahul), Catadeni-Lux SRL (or. Cimislia), Vamzid-Grup SRL (or. Ciadir-Lunga), Sticlamont SA (or. Chisinau), Romstal Trade SRL (or. Chisinau), Keramin Grup SRL (or. Chisinau) și alții.

Compania SUPRATEN are multi clienti fideli printre companiile de constructii și întreprinderi de renume din Republica Moldova, cum ar fi Basconslux, Exfactor Grup, Lagmar Impex, Varincom, Elat Neocons, Franzeluţa, Mobiasbanca Groupe Societe Generale, Moldova-Agroindbank, Metro Cash&Carry, Bucuria, Apă-Canal și alții.

Munca educativă

În cadrul companie SUPRATEN funcționează centrul de instruire și demonstrare - unicul de acest gen din Republica Moldova. În centrul de instruire și demonstrare sunt instruţi maiştri, arhitecţi, designeri, constructori şi toți doritorii de a face cunostință teoretică şi practică cu utilizarea materialelor de construcţie şi a tehnologiilor de ultimă oră, produse de compania SUPRATEN.
Instruirea este gratuită şi se face în limbile română şi rusă de către ingineri-pedagogi experimentaţi.

Compania SUPRATEN, împreună cu Ministerul Educației al Republicii Moldova, elaborează și implementează programe de instruire în domeniul construcțiilor pentru studenții de la universități, colegii şi școli profesionale.

Sub patronajul Ministerului Educației al Republicii Moldova, specialiştii companiei SUPRATEN, în colaborare cu Universitatea Tehnică din Moldova, au publicat cartea: Tehnologia lucrărilor de finisaj în construcţii.
Manualul conţine o analiza amplă, din punct de vedere al tehnologiilor de execuţie a lucrărilor de finisare cu materiale SUPRATEN, precum şi a aspectelor şi efectelor negative în procesul execuţiei lucrărilor şi în exploatarea ulterioară a obiectivelor.
Manualul este destinat elevilor şcolilor profesionale, colegiilor de profil şi studenţilor de la facultăţile de construcţii, dar și celor cu puţină experienţă sau care nu au avut contact permanent cu activităţile respective.

Compania SUPRATEN colaborează cu instituțiile de învățământ din Republica Moldova, contribuind la pregătirea specialiștilor de înaltă calificare.

Activități de caritate

Mai mult, SUPRATEN – este o companie responsabilă social. Sub patronajul nostru este un centru de reabilitare socială pentru copii Casa Gavroche, oferim asistență financiară pentru alte orfelinate, scoli-internat, școli, organizații de veterani, persoane cu dizabilități și persoane fizice.

Dacă alegeți produsele SUPRATEN, veți obține produse de înaltă calitate, fiabile și durabile la un preț accesibil. Compania SUPRATEN monitorizează în permanență evoluția pieței, ce ne permite să fim cu un pas înaintea concurenților și sa oferim clienților cele mai bune produse.

x