Date de contact Scrie-ne
Comandă prin telefon
022 027-000
Programul de lucru

Lu — Vi: 8:00 — 19:30
Sâ: 8:00 — 18: 00, Du: 9:00 — 17:00

 
Comandă online
Coșul meu0

Suma comenzii: 000 lei

Producerea SUPRATEN

Compania SUPRATEN produce cea mai largă gamă de materiale pentru vopsit şi amestecuri uscate pentru construcţii din Republica Moldova – peste 125 de articole, cum ar fi: vopsele şi grunduri, tencuieli şi mortare, gleturi şi adezivi, materiale decorative şi hidroizolante, amestecuri autonivelante pentru pardoseli şi chituri pentru rosturi.

Direcții de activitate

 

Baza de producţie SUPRATEN

Baza de producţie a companiei SUPRATEN este formată din:

  • fabrica de producere a vopselelor lavabile;
  • fabrica de producere a materialelor decorative şi pentru finisaj;
  • fabrica de producere a amestecurilor uscate pe baza de ipsos si ciment pentru construcţii;
  • fabrica de producere a uşilor acoperite cu furnir, ferestrelor şi uşilor din PVC şi a mobilierului de baie;
  • laborator ştiinţific de testare.

 

Научно-исследовательская работа

Activitatea de cercetare ştiinţifică

Vopselele, precum şi amestecurile uscate pentru construcţii, marca SUPRATEN, sunt fabricate după formule cu conținut ,elaborate de către specialiștii germani sau angajaţii companiei. Compania SUPRATEN acordă o atenție sporită controlului calității producției sale și activității de cercetare științifică. În acest scop, în cadrul companiei a fost deschis, și activează, laboratorul de cercetare științifică. Acesta asigură controlul calității materiei prime, testarea produselor la diverse etape de lucru, elaborarea produselor noi și îmbunătățirea compoziției celor existente deja.

Echipamentul tehnic

Echipamentul tehnic

Fabricile și halele de producţie SUPRATEN sunt dotate cu echipamente performante și linii automate, produse în Europa. Pentru prelucrarea lemnului, la fabrică au fost instalate camere de uscare în vid, produse de către compania italiană Maspell. Acestea asigură controlul computerizat al gradului de umiditate a lemnului, pe durata întregului proces de uscare. Pentru producerea blocurilor de ferestre, a fost instalat un centru computerizat, robust, al companiei producătoare Wеining (Germania). În procesul de producție se utilizează materie primă de cea mai bună calitate ale renumitelor companii germane, precum BASF, Bayer, Synthos, Asland și altele.

Certificarea în conformitate cu sistemul internațional ISO

Certificarea produselor SUPRATEN

Calitatea înaltă a produselor SUPRATEN este confirmată de Certificatul de Conformitate cu sistemul internațional de management al calității ISO 9001:2015, Certificatul European de Conformitate CE și Agrementul Tehnic European ETA.

Certificatele ISO, CE și ETA demonstrează activitatea coordonată a companiei și garantează clienților o calitate excelentă a produselor SUPRATEN.

 

 

 

 

Compania SUPRATEN este într-un proces continuu de îmbunătățire a calității produselor, ținând cont de doleanțele clienților, fapt ce-i asigură poziția de lider pe piața materialelor de construcţii din Republica Moldova!

x