Date de contact Scrie-ne
Comandă prin telefon
022 027-000
Programul de lucru

Lu — Vi: 8:00 — 19:30
Sâ: 8:00 — 18: 00, Du: 9:00 — 17:00

 
Comandă online
Coșul meu0

Suma comenzii: 000 lei

PARDOSELI INDUSTRIALE

 

Pardoseala din beton finisată cu TOPING reprezintă unul dintre cele mai rezistente, mai rentabile şi mai solicitate tipuri de pardoseli industriale. Întăritorul pentru finisări prin drişcuire TOPING, fabricat de Compania „SUPRATEN”, este un amestec uscat cu agregate cuarţoase care, încorporat în betonul proaspăt, în comparaţie cu suprafaţa netratată, sporeşte de 2-3 ori durabilitatea şi rezistenţa suprafeţei pardoselilor din beton.

 

Pardoselile din beton tratate cu TOPING prezintă următoarele avantaje:
durabilitate înaltă (peste 25 de ani);
capacitate înaltă de rezistenţă la sarcini statice şi dinamice;
nu atrag praful;
sunt rezistente la umiditate;
sunt rezistente la şoc;
sunt antiderapante;
nu se electrizează;
se curăţă şi se întreţin uşor;
formează o suprafaţă plană;
au un aspect modern şi atractiv.
Pardoselile din beton tratate cu TOPING sunt destinate pentru:
hale industriale;
depozite;
pieţe;
centre comerciale;
staţii auto, garaje, parcări auto;
saloane, ateliere, staţii de întreţinere auto;
camere frigorifice industriale;
terminale de pasageri;
săli de expoziţii;
birouri.

 

Executarea pardoselii industriale

Tehnologia de fabricare a acestui tip de pardoseli industriale solicită un echipament special şi buni profesioniști. O astfel de lucrare e mai bine să fie încredinţată specialiștilor. Compania „SUPRATEN” colaborează cu Compania „PAVAJ CONSTRUCT”, considerată pe piaţa pardoselilor industriale o companie profesionistă.

Executarea pardoselii industriale constă în următoarele etape:

Etapa 1 – Turnarea betonului

Pentru amenajarea pardoselilor de înaltă rezistenţă se recomandă beton de marca minimă 300. În vederea asigurării unei planeităţi perfecte a suprafeţelor betonate, se utilizează tehnologia nivelării cu laser, ceea ce sporeşte calitatea şi accelerează procesul de executare a lucrărilor.

Etapa 2 – Consolidarea şi nivelarea amestecului de beton

Acest proces se realizează cu ajutorul unei rigle vibrante. Sub acţiunea vibraţiilor amestecul de beton se nivelează şi se tasează până la cota necesară. Betonul consolidat se remarcă printr-o înaltă rezistenţă la acţiuni mecanice şi la îngheţ.
După încheierea operaţiilor de consolidare şi nivelare a betonului, în funcţie de temperatura şi umiditatea ambiantă, se recomandă o pauză tehnologică de 2-7 ore pentru priza și durabilitatea betonului.

Etapa 3 – Aplicarea întăritorului de pardoseală TOPING fabricat de Compania SUPRATEN

Amestecul întăritor TOPING se aplică prin presărare cu ajutorul unui dispersor pe suprafaţa de beton încă umedă. Această operaţie se execută în două etape. În prima etapă se toarnă două treimi din normă, în etapa a doua – treimea restantă. Amestecul TOPING se aplică în două etape pentru a asigura o înglobare uniformă a amestecului pe toată suprafaţa şi a spori rezistenţa la uzură a pardoselii.

Etapa 4 – Nivelarea suprafeţei de beton cu «elicoptere finisoare»

Pentru nivelarea finală a suprafeţei se utilizează maşinile de drişcuit cu discuri sau aşa-numitele elicoptere finisoare. Operaţia de drişcuire cu discuri se repetă periodic până la obţinerea unei suprafeţe netede. Închiderea totală a porilor pe suprafaţa plăcii de beton se realizează cu ajutorul paletelor în etapa finală de şlefuire a betonului. În funcţie de planeitatea suprafeţei de beton, unghiul de înclinare al paletelor, în raport cu suprafaţa prelucrată, se măreşte până când pardoseala devine netedă şi lustruită.

Etapa 5 – Aplicarea lacului de protecţie

Stratul superficial de protecţie se realizează prin aplicarea pe pardoseală a unui lac special. Astfel sporeşte rezistenţa suprafeţei la uzură până la 500 de ori şi se exclude formarea de praf în procesul de exploatare a pardoselii.

Etapa 6 – Tăierea rosturilor de tasare şi de deformare

Suprafaţa betonată rostuită nu formează fisuri la contracţie. Rosturile se etanşează cu un material special. În acest mod se obţine o pardoseală durabilă!

Astfel, pardoseala cu durabilitate înaltă este gata!

Compania „PAVAJ CONSTRUCT” propune o abordare complexă şi soluţii constructive moderne pentru executarea pardoselilor industriale utilizând întăritor pentru beton TOPING, produs de Compania „SUPRATEN”. În funcţie de cerinţele estetice, pardoselile din beton finisate cu TOPING pot fi realizate în diferite culori. Compania are o productivitate de până la 1000 de metri pătraţi de pardoseală pe tură.
„PAVAJ CONSTRUCT” asigură o abordare profesionistă cu materiale moderne.

PAVAJ CONSTRUCT S.R.L.
069 382 081, 069 344 268
x