Date de contact Scrie-ne
Comandă prin telefon
022 027-000
Programul de lucru

Lu — Vi: 8:00 — 19:30
Sâ: 8:00 — 18: 00, Du: 9:00 — 17:00

 
Comandă online
Coșul meu0

Suma comenzii: 000 lei

Centrul de instruire și demonstrare SUPRATEN

 

Centrul de instruire și demonstrare al companiei SUPRATEN a fost fondat la 20 aprilie, 2005, în scopul instruirii teoriei şi practicii de utilizare a materialelor de construcţie moderne şi a tehnologiilor produse de către compania SUPRATEN. Instruirea se face de către ingineri-pedagogi, în limbile română şi rusă.

Principalele direcţii de activitate ale centrului:

 

 • Instruirea managerilor şi a clienţilor companiei

  Centrul de instruire și demonstrare al companiei organizează şi desfăşoară seminare privind aplicarea în construcţii a tehnologiilor germane performante şi a materialelor de construcție de ultimă generaţie.

  Anual, în cadrul centrului de instruire și demonstrare SUPRATEN, sunt instruite mai mult de 1 500 persoane.

 • Organizarea cursurilor gratuite

  Programul de instruire este prevăzut pentru constructori, vânzători, consultanţi, manageri, studenţi ai specialităţilor de profil, ucenici ai şcolilor profesionale, profesorii obiectelor de profil, diriginţi de şantier, designeri, arhitecţi.

  La cursurile practice, participanţilor li se oferă posibilitatea de a testa produsele în scopul studierii şi explorării proprietăţile materialelor.

  Durata cursului: 1-3 zile. Instruirea este gratuită.

  Grupele sunt formate din 15-30 persoane.

 • Seminare în teritoriu

  Seminarele în teritoriu sunt în topul celor mai solicitate programe de instruire netradițională. Pe lângă faptul că participanții însușesc noi informații importante și îşi perfecţionează nivelul profesional, ei au posibilitatea de a evada din rutina zilnică, de a obține noi impresii și de a se încărca cu energie pozitivă.

  Principalul avantaj al seminarelor în teritoriu – posibilitatea de a comunica direct cu instructorul tehnic, de a discuta cele mai interesante întrebări legate de sfera profesională și de a-și lărgi aria de cunoştinţe în domeniul tehnologiilor și materialelor de construcție.

  Seminarele mobile sunt organizate în magazine, la sediile dealerilor sau pe şantiere, pe întreg teritoriul ţării. Seminarele sunt destinate vânzătorilor, consultanţilor, meşterilor şi diriginţilor de şantier. Programul seminarului este structurat în 2 părţi: partea teoretică şi cea practică. La dispoziţia participanţilor sunt puse cataloage informaţionale despre produsele SUPRATEN. În cadrul seminarului, oricine dintre ei poate aplica şi testa materialele, iar cei mai activi beneficiază de premii din partea companiei SUPRATEN. Informaţia privind desfăşurarea seminarelor este difuzată pe posturile TV şi publicată în ziarele regionale. Anunţul despre organizarea seminarelor în teritoriu este afişat în magazinele unde sunt comercializate produse SUPRATEN.

  Programul desfășurării seminarelor în teritoriu
 • Servicii de consultanţă pentru clienţi

  Atât în incinta centrul de instruire SUPRATEN, cât şi telefonic, puteți primi informație calificată despre utilizarea și comercializarea materialelor de construcție și a tehnologiilor SUPRATEN.

  În caz de necesitate, specialiștii de înaltă calificare pot acorda consultaţii constructorilor direct la fața locului și, de asemenea, pot demonstra procedura de aplicare a materialului pe suprafața de lucru.

 • Executarea standurilor publicitare şi tehnologice

  Standurile constituie o parte indispensabilă a prezentărilor şi tehnologiilor de aplicarea a materialelor de construcţie. În procesul de realizare a standurilor publicitare şi tehnologice sunt antrenaţi experţi, designeri, care întotdeauna ştiu cum să creeze o strategie publicitară efectivă şi de succes.

  În centrul de instruire şi demonstrare SUPRATEN sunt fabricate standuri publicitare şi tehnologice pentru magazinele partenerilor noştri, astfel încât, consultanţii de vânzări să poată explica cumpărătorilor proprietăţile diverselor materiale, demonstrând explicit procesul tehnologic.

 • Testarea continuă a materialelor

  Compania monitorizează, în permanenţă, calitatea mărfii produse. Înainte ca produsul să ajungă pe rafturile magazinelor, el este testat minuţios în laboratorul uzinei şi în cadrul centrului de instruire și demonstrare SUPRATEN. Pentru efectuarea experimentelor se foloseşte echipament special.

 • Participarea la expoziţii

  Compania SUPRATEN participă la toate expoziţiile care au loc la Chişinău şi Bălţi, dar şi în centrele regionale, precum Drochia, Soroca, ş.a. Cele mai populare expoziţii, la care a participat compania, sunt Moldconstruct şi City Build. Expoziţiile sunt o metodă de studiu a cererii de piaţă în scopul determinării celor mai solicitante produse de către consumatori.

  Pentru cei prezenţi, în cadrul expoziţiei sunt organizate master-class-uri. Fiecare vizitator sau participant al expoziţiei poate primi consultaţii din partea specialiştilor de înaltă calificare; se poate înscrie la cursurile centrului de instruire. În procesul de formare a grupelor, se ţine cont de calificările şi competenţele profesionale ale noilor înscrişi.

 • Elaborarea programului de studiu

  În cadrul companiei a fost elaborat şi se desfăşoară sistemul de instruire orientat spre utilizarea materialelor şi tehnologiilor SUPRATEN. Au fost elaborate programe specializate prevăzute pentru diverse nivele de studiu – atât pentru începători, cât şi pentru profesionişti.

 • Colaborarea cu alte companii de construcţii

  Compania SUPRATEN colaborează cu multe companii din ţară şi străinătate. Angajaţii companiei participă la seminare şi prezentări organizate de către companiile de construcţii şi organizaţiile comerciale din sfera construcţiilor. Managerii şi consultanţii pe vânzări ai companiei SUPRATEN sunt instruiţi, în cadrul centrului şi de specialiştii altor companii.

x